SIM Restore

Doktor dhënave Sim Card Rimëkëmbjes

Doktor dhënave Sim Card Rimëkëmbjes

A keni mesazhet e fshirë aksidentalisht tekst dhe numrat e librit të telefonit nga karta e telefonit tuaj celular GSM SIM dhe doni të merrni humbur kthehet në formën origjinale të dhënat? Rimëkëmbjes të dhënave Doktor Sim Card ofron më të mirë dhe të besueshëm të rimëkëmbjes software SIM kartë që rimëkëmbet humbur, fshihet ose fshirë aksidentalisht mesazhe me tekst, libër numrat adresën e kontaktit dhe informacioneve të tjera kartën SIM në mënyrë të lehtë. Kosto efektive të dhënat e kartës SIM ringjalljes rikthen shërbimeve të telefonisë mobile SIM kartë të tillë si informacion:

 • Mesazhet me tekst (Inbox, Dalje, Draft)
 • Numrat librin e telefonit
 • Dialed fundit dhe fikse numrin e dialed
 • Sim numrin identifikues të ICC-ID
 • SIM IMSI (International Mobile Subscriber Identity) numri i
 • Ofruesi i shërbimeve për kartë Sim emrin
 • Sim vend Rrjeti

Download Now

Doktor dhënave Sim Card Rimëkëmbjes

Të dhënat e humbura për shkak të:

Cell telefon SIM kartë të dhënat e restaurimit software mbështetje shërim për shkak të:

 • Fshirja aksidentale
 • Korruptuar kartë SIM
 • Përdorimit të pahijshme
 • Sulmi Virus

Features Software:

 • Lehtë të rivendosur mesazhe fshirë aksidentalisht ose të humbur tekst dhe numrat e kontaktit detaje nga telefoni celular kartën SIM.
 • Lehtësimi për nxjerrjen e informacionit të telefonisë mobile të përgjithshme të tilla si emri celular, numrin e modelit sim numrin e IMSI, ofruesi i shërbimit emrin, dialed fundit dhe numër të caktuar dialed, vendndodhjen e rrjetit etj
 • Përballueshme software lehtëson për të gjeneruar raportin e tekstit të SIM kartën shërim informacion për përdorim të mëtejshëm.
 • Dobishme në kërkimin shkencor, agjencitë qeveritare, zbatimin e ligjit dhe analizën e të dhënave mjeko-ligjore.
 • Software përdorues miqësore lehtëson me udhëzues sistematike për të ndihmuar më tej.
 • Ofron friendly user interface magjistar dhe nuk kërkojnë ndonjë aftësi të veçantë për të vepruar të dhënat e kartës SIM software shërim .

Sim lexues letrash me bira

Ju lutem mos harroni se ju keni nevojë për USB SIM Card reader (çdo PC / SC Standardet apo Standardet Phoenix Reader bazë) për të përdorur software tonë për të shërohen të dhënave nga karta SIM. Nëse ju nuk jeni në gjendje për të gjetur ndonjë lexues përputhje kartës SIM, Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni për të marrë informacion të prodhuesve, të cilët mund të bëjë atë në dispozicion për ju në kohë shumë të shkurtër.

Kliko këtu për të na dërgoni kërkesën tuaj për prodhuesit në përputhje USB lexues letrash me bira.